Primeres inscripcions al #mitingdemataro!

Primeres inscripcions al #mitingdemataro!
Imatge: http://4.bp.blogspot.com
Imatge: http://p8.storage.canalblog.com/81/30/1030187/106824198.jpg

Imatge: http://p8.storage.canalblog.com

A deu dies per tancar inscripcions, ja comencen a haver-hi atletes tant internacionals com locals apuntats per participar en el nostre #mitingdemataro.

Alguns dels noms destacats a nivell internacional ho avançàvem a principis de setmana un cop confirmada l’assistència de la corredora de 800 metres llisos, Noelie Yarigo. L’atleta beninesa, va realitzar l’any passat la marca mínima per participar als Jocs Olímpics de Río però aquest any després de mesos d’entrenament en alçada (Kenya), ha de tornar a repetir la marca mínima per poder fer realitat el seu somni. Ve a Mataró amb Fatoumata Diop (Senegal), que farà els 200 metres llisos i les tasques de llebre per portar a la Noelie a aconseguir el seu objectiu personal i esportiu! L’empentarem i l’omplirem d’ànims per ajudar-la a fer-ho!

D’altra banda, a nivell local comencem a rebre les inscripcions d’atletes com Meritxell Soler i Aniria Mata que representen els colors de l’Avinent Manresa i disputaran la prova de 1500 metres llisos. Molta força i esperem que us emporteu un gran record del nostre #mitingdemataro!

Segueixen les inscripcions obertes, només faltes tu!
Vine a passar una gran tarda amb nosaltres!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Un míting on els somnis es fan realitat! Dies Hores Minuts Segons
Inscriu-te ara!